RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Song Networks inngår Visma-avtale

Sist oppdatert:
Song Networks har inngått avtale med Visma Advantage AS om leveranse av telefoni- og internett tjenester til deres kunder
Avtalen har en årlig verdi på minimum 20 millioner kroner.

Song Networks skal levere fasttelefoni med abonnement og internett aksess til Visma Advantage AS bedriftskunder. Visma Advantages er en felles innkjøpsorganisasjon for mer enn 1500 bedrifter i Norge.

- Avtalen med Song har et langsiktig perspektiv og vi har som mål å vokse sammen. Vi valgte Song Networks som leverandør på grunn av deres offensive satsing på indirekte distribusjonskanaler, automatiserte leveranseprosesser og høy tjenestekvalitet, skriver Bård Bronken Valasjø, innkjøps- og partnerdirektør i Visma Advantage AS.

- Song Networks har allerede etablert et velfungerende samarbeid med Visma-Gruppen. Kontrakten med Visma Advantage AS bekrefter at vi er meget konkurransedyktige også som tilbyder innenfor dette området. Vi vektlegger å utvikle våre indirekte distribusjonskanaler og har en klar fordeling av oppgaver mellom oss og partnerne våre, slik at vår felles konkurranseevne ut mot sluttkundene er optimal, skriver adm. direktør Ketil Kivedahl i Song Networks AS

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere