Politiet pågrep torsdag ettermiddag en 40 år gammel mann som foreløpig er siktet for å ha drept to personer i tilknytning til en enebolig på Kolltveit på Sotra, det skriver Vest politidistrikt i en pressemelding.

Videre i pressemeldingen heter det at politiet fikk melding om forholdet klokken 17.10 torsdag, og rykket umiddelbart ut sammen med ambulanse.

De to døde ble funnet på adressen, og siktede ble pågrepet på stedet.

Politiet jobber nå med å varsle de pårørende.

Kriminalteknisk har akkurat ankommet stedet og har startet sine undersøkelser. Det vil samtidig bli gjennomført avhør.

– Vi påtraff siktede på den aktuelle adressen og fant de døde like etterpå, opplyser Tore Salvesen i Vest politidistrikt på en pressebrifing klokken 22 torsdag kveld. Salvesen leder distriktets avdeling for vold og seksuallovbrudd.

Foreldre og sønn

– Jeg kan ikke gi noen detaljer om siktede og de drepte, utover å opplyse at den siktede er sønnen til de drepte, sier Salvesen.

– Når to mennesker er drept av noen i nærmeste familie, er det noe av det mest alvorlige vi kan utsettes for, la han til litt senere.

Kriminalteknikere jobbet på åstedet torsdag kveld, og politiet planla å bruke kvelden og natten på avhør.

– Vi vil avhøre dem som kan gi oss noe om det konkrete hendelsesforløpet. Det er selve handlingen vi konsentrerer oss om nå. Hovedoppgaven i kveld er å finne ut hva som skjedde og hvorfor, opplyser Salvesen. Han sa det var for tidlig å si noe om motivet torsdag kveld.

Avventer å gå ut med detaljer

Avdelingslederen ønsket ikke å si noe om siktedes tilstand. Han ville heller ikke gå i detalj om åstedet og om det var beslaglagt noen våpen i forbindelse med dobbeltdrapet. Han sier politiet har dannet seg et rimelig godt bilde av når drapet skjedde, men at det var informasjon de ikke vil gå ut med ennå.

Selve pågripelsen foregikk uten dramatikk på adressen der alle de tre involverte bodde. Det drepte foreldreparet var 66 og 67 år gamle.

Ved 22-tiden torsdag kveld var ikke alle de pårørende varslet ennå.