*Nettavisen* Nyheter.

Sønnen til narkosiktet varetektsfengslet i fire uker

Aktor Lisbeth Ravlo Backe og forsvarer Marijana Lozic i fredagens fengslingsmøte i Asker og Bærum tingrett mot sønnen til hovedmannen i den store hasjsaken.

Aktor Lisbeth Ravlo Backe og forsvarer Marijana Lozic i fredagens fengslingsmøte i Asker og Bærum tingrett mot sønnen til hovedmannen i den store hasjsaken. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Den helerisiktede sønnen (26) i hasjsaken i Bærum er varetektsfengslet i fire nye uker av Asker og Bærum tingrett.

14.03.14 14:24

Sønnen er siktet for grovt heleri etter at han ble pågrepet med over 3 millioner kroner før jul. Han har erkjent straffskyld etter siktelsen, men sier han ikke har noe forbindelse med den omfattende narkotikasaken hvor faren, Gjermund Cappelen (47), er fengselet sammen med en rekke andre.

Under fengslingsmøtet begjærte 26-åringen seg løslatt fra fengsel etter tre måneder i varetekt. Dette ble han derimot ikke hørt på av tingretten.

- Retten har vurdert informasjonen om at det er risiko for at siktede kan miste arbeidet, og bli savnet av småsøsknene sine. Dette kan likevel ikke få avgjørende betydning for fengslingsspørsmålet i en så alvorlig sak som denne, skriver dommer Nils Ole Bay i fengslingskjennelsen. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.