RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sony lager Halo-beater?

Sist oppdatert:
Halo, Halo, Halo, Halo, Halo, Halo, Halo, Halo, Killzone?

Amsterdam sitter utviklerselskapet Guerilla (tidligere Lost Boys) og jobber for harde livet på det Sony håper vil være PS2 sitt svar på «Halo» (ingen introduksjon nødvendig). «Killzone», som er barnets navn, har vært en het potet på internett i månedsvis. Dette førstepersonsskytespillet henter inspirasjon fra blant annet WW2 og krigen i Vietnam, og satser på at man skal leve seg inn i rollen som soldat.

Historien går ut på at det er en konflikt mellom grupper lojale mot Tellus og slemmingene Helghast. Hovedpersonen er medlem av organisasjonen ISA (blant moder jords beste venner), og sammen med tre andre har han blitt sendt på et selvmordsoppdrag (høres ulogisk ut, men det står faktisk i pressemelding) bak fiendens linjer. Helghast bombet nemlig en menneskekoloni sønder og sammen, noe som ikke går ustraffet hen.

Av bildene virker grafikken helt utrolig, og når utviklerne også lover høy framrate (hvor fort bildet oppdaterer seg), kan man nesten bare forberede seg på å ta hatten av og bukke dypt. Ifølge de meget heldige personen som har fått teste «Killzone», skal det være blant de beste spillene noensinne. Actionglade PS2-eiere bør med andre ord holde et ekstra godt øye med denne tittelen som har foreløpig lansering tredje kvartal neste år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere