*Nettavisen* Nyheter.

Sony lanserer 250 GB PS3

3. november lanseres Playstation 3 med harddisk på 250 gigabyte i USA. Uklart om den kommer til Norge.

16.10.09 11:06

Via den offisielle Playstation-bloggen i USA har Sony annonsert at de slipper en PS3 med harddisk på 250 gigabyte. Konsollen vil være i salg i USA fra 3. november og koster 350 dollar.

Systemet har det samme utseendet og tekniske spesifikasjoner som den nylanserte PS3 Slim med 120 gigabyte harddisk, men har altså litt over dobbelt så mye lagringsplass. Med stadig større fokus på nedlastbare spill, filmer, musikk og andre digitale medier kan den ekstra lagringsplassen komme godt med.

Hvorvidt spillkonsollen blir lansert i Europa og Norge er foreløpig usikkert. Så mye lagringsplass får vi her til lands kun gjennom å kjøpe samlepakker med «FIFA 10», «Need for Speed: Shift» og «Uncharted 2». Også «Ratchet & Clank: A Crack In Time» skal etter hvert inngå i pakkene.

I september uttalte Hege Røe i Nordisk Film Interactive (NFI), som distribuerer Playstation i Norge, at det ikke blir mulig å kjøpe 250 GB-konsollen separat. Den offisielle Playstation-bloggen i Europa nevner heller ikke konsollen.

Vi har ikke lykkes med å få et svar fra NFI angående den nye konsollen, men kommer med oppdatert informasjon så snart vi har den.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag