RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sony lanserer bonuspakke

Sist oppdatert:
Playstation 3 blir ikke billigere i Europa, men kommer i en ny «mer for pengene»-pakke.

(Spillmagasinet): Sony Computer Entertainment Europe bekrefter i en pressemelding at de ikke kommer til å kutte prisen på Playstation 3 i Europa.

Isteden kommer selskapet til å lansere en såkalt «Starter Pack» som inneholder konsollen, to spill og en ekstra kontroller.

Du kan imidlertid ikke velge fritt blant alle spillene til PS3, men et utvalg av topptitler fra Sony.

- Spillene du kan velge mellom, vil varieres for å passe til interessen (les salgstall) til underholdnings- entusiastene i hvert enkelt land, skriver Sony i pressemeldingen.

Prisen på to spill og en kontroller beløper seg til omtrent 1800 kroner her i Norge, så du får ekstra valuta for pengene.

I Norge er det spillene «Resistance: Fall of Man» og «Motorstorm» som følger med i pakken.

- Tilbudet vil være tilgjengelig fra lørdag 14. juli, regner med at de fleste butikker er i gang fra mandag, sier Morten Christoffersen i Nordisk Film Interactive til Spillmagasinet.

At Europa og Norge ikke får en prisreduksjon går hånd i hånd med stategien fra Sony om at heller ikke USA i virkeligheten har fått kuttet prisen på PS3.

Sony har lansert en ny modell med en harddisk på 80 gigabyte. Denne koster, som normalt, 599 dollar. Ifølge sonysjef Kaz Hirai har de bare dumpet prisen på 60 GB-modellen for å tømme lageret, skriver Verdens Gang.

Den «gamle» maskinen er ikke lenger i produksjon og når den er utsolgt vil PS3 igjen koste 599 dollar.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere