*Nettavisen* Nyheter.

Sopranos-stjerne til Fruene

FLYTTER INN: Drea de Matteo er nykommer i Frusterte Fruer i sesong seks. Foto: (Scanpix)

Drea de Matteo tar med mann og barn til Wisteria Lane.

01.07.09 08:36

(SIDE2): Etter en pirrende sesongavslutning av «Frustrerte fruer» sist uke er sesong seks nå på gang i USA. Og en nykommer flytter inn til de desperate damene i gata.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Fast rolle
Sopranos-stjerne Drea de Matteo (37), som spilte Adriana La Cerva i flere sesonger av den populære mafiaserien, skal ifølge TVGuide være seriens nye og faste medspiller. En nykommer er muligens ønskelig etter at Edie (Nicollette Sheridan) døde mot slutten av sesong fem.

Drea de Matteos rollefigur er en del av Vitale-familien og flytter sammen med ektemann og en nitten år gammel sønn fra travle New York til det hun tror er en rolig og koselige forstadsgate.

Ikke klart
Hvem som skal spille mann og barn er ennå ikke klart – men ryktet forteller at sønnen skal komme til å flørte med en av de yngre jentene i gata. Kan det være Gabrielle Solis niese som faller i smak? Flørtingen har den nye gutten i gata visstnok etter sin far, som også angivelig er litt av en flørt.

Når «Frustrerte Fruer» igjen er på sendeskjema her hjemme gjenstår å se, men sesong seks skal være klar for amerikanske TV-skjermer i september.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.