RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sorg og jubel for Spurs

Sist oppdatert:
Mens Tottenham-fansen kan nyte tabellen for første gang på tre år, er sjefen deprimert over Wayne Routledges skade.

TOTTENHAM - MIDDLESBROUGH 2-0: Martin Jol kunne glede seg over tre poeng, tabelltopp og debuten til Edgar Davids lørdag kveld. Likevel var han mest opptatt en av kar som ikke spilte: Wayne Routledge.

Stortalentet er skadet, og mister inntil to måneder, fikk Jol beskjed om før avspark. Høyrevingen har pådratt seg et tretthetsbrudd i foten.

- Ligaposisjonen vår er ikke så viktig på dette stadiet av sesongen. Hvorfor skal vi ta av etter bare to kamper? Det er veldig viktig for oss å få satt et lag, men nå er Wayne borte i måneder, ikke uker, slik vi først trodde, sa Jol til Sporting Life.

- Defoe er spesiell
Jermain Defoe og Mido scoret målene mot Middlesbrough lørdag. 2-0-scoringen til Mido var et spinkelt skudd fra 18 meter som Boros normalt solide keeper Mark Schwarzer stopper enkelt. Defoes mål var det ingenting å gjøre med: Landslagsspissen hamret ballen i mål fra 25 meter, foran øynene på landslagssjef Sven-Göran Eriksson.

- Vi trengte noe spesielt i dag, og Jermain ga oss det, konstaterte Martin Jol.

Defoe nøt åpenbart godt av at han ikke spilte mer enn 45 minutter av landskampen mellom England og Danmark i midtuka. En annen mann som fikk skryt av Tottenhams trener etter kampen, var debutanten Edgar Davids.

- Dette var Edgars første kamp på flere måneder, og han var en helt. Han var nøyaktig slik jeg hadde forestilt meg. Vi vil bli bedre både mentalt og fysisk på grunn av ham.

Fordelte skyld
Jols managerkollega Steve McLaren innså at Schwarzers keepertabbe 15 minutter før slutt ødela alt håp om poeng, men gjorde sitt beste for å fordele skylden for tapet på flere skuldre.

- Fotball handler om det som skjer inne i straffefeltene. Mark Schwarzer gjorde en feil ved deres andre mål, men folk var like skyldige i andre banehalvdel. Tottenhams keeper Paul Robinson gjorde to fantastiske redninger, sa McLaren til Sporting Life.

- Jeg synes Mark Viduka gjorde oss bedre da han kom innpå i andreomgang, men det andre målet deres kom på feil tidspunkt for oss. Mark gjorde en tabbe, og det vet han, men vi hadde nok sjanser i den andre enden til å få noe ut av denne kampen, mente McLaren.

Han tror både Middlesbrough og Tottenham vil kjempe om plasser på øverste halvdel denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere