*Nettavisen* Nyheter.

Sørlending funnet i gruve døde trolig av drukning

Savnede Ørjan Solum ble funnet død i de gamle gruvene ved Steinsås i sentrum av Arendal tirsdag 19. mai etter å ha vært savnet i omtrent to måneder. Her et bilde tatt i forbindelse med søket i gruvene.

Savnede Ørjan Solum (25) ble funnet død i de gamle gruvene ved Steinsås i sentrum av Arendal tirsdag 19. mai etter å ha vært savnet i omtrent to måneder. Her et bilde tatt i forbindelse med søket i gruvene. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Ørjan Solum ble funnet død i Steinsåsgruvene i Arendal i mai. Ifølge obduksjonsrapporten er den trolige dødsårsaken drukning. Det er ingen mistenkte i saken.

16.09.20 17:20

Obduksjonsrapporten viser at Solum trolig døde av drukning, men konkluderer med at dødsårsaken fremdeles er usikker. Det skriver NRK.

Politiet ønsker ikke å utelukke om dødsfallet skyldes noe kriminelt, selvmord eller et uhell. Etterforskningen pågår i samarbeid med Kripos.

Klikk på bildet for å forstørre. SEES I SAMMENHENG: Ørjan Solum som har vært savnet siden mars.

DØDE: Obduksjonsrapporten viser at Solum trolig døde av drukning, men konkluderer med at dødsårsaken fremdeles er usikker. Foto: Politiet / Privat (NTB scanpix)

Solum, som da var 24 år gammel, ble sist sett i et boligområde i nærheten 25. mars.

Politiet satte i gang søk i Steinsåsgruvene mandag 18. juni og fant en død mann under vann dagen etter. Gruvene var et naturlig sted å lete siden de ligger i nærheten av der Solum sist ble sett.

(©NTB)

Les også: Innleder søk etter savnet person i gruver i Arendal

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.