*Nettavisen* Nyheter.

Søsteren: - Milliardæren er faren

Anna Nicole Smiths søster sier det er søsterens avdøde ektemann som er faren til Dannielynn Hope.

11.02.07 11:30

(SIDE2:) BAKGRUNN: Historien om Anna Nicoles liv

Krangelen om hvem som er far til Anna Nicoles lille datter tok en helt ny vending lørdag. Den avdøde modellens søster, Donna Hogan, hevder nemlig at det er oljemilliardæren J. Howard Marshall som er faren.

Frøs ned sæd
Han var gift med Anna Nicole før han døde for ti år siden. I boken «Train Wreck» skriver Hogan at Anna Nicole frøs ned sæd fra Marshall før han døde.

- Hun snakket hele tiden til familien om å fryse ned sperm fra den gamle mannen, hevder Hogan ifølge New York Daily News.

Hun gir også Anna Nicole skylden for sønnens død.

Les også:Anna Nicoles søster raser

J. Howard Marshall var 89 år gammel da han giftet seg med Anna Nicole i 1995, og døde året etter. Hun har de siste ti årene kjempet for den enorme formuen til oljemilliardæren, mot Marshalls sønn.

Hun skal ha brukt sæden til å bli gravid slik at hun fikk et fastere grep om formuen. Det er også en kjent sak at paret forsøkte å få barn da de begge var i live, og en legeundersøkelse viste at 90-åringen fremdeles var viril.

I følge Donna Hogan behandlet Anna Nicole ektemannen som en hund mens han levde.

Fire som kjemper om datteren
Fra før hevder Anna Nicoles ekskjæreste Larry Birkhead at han er faren, i likhet med hennes påståtte forlovede Howard K Stern.

Zsa Zsa Gabors ektemann Prince Frederick von Anhalt kastet seg også inn i kampen og hevdet han hadde hatt et forhold til blondinen i flere tiår. Han innrømmet derimot i går at han ikke er den biologiske faren selv, men at han vet hvem det er. Og han hevder det hverken er Larry Birkhead eller Howard K Stern, noe som bygger opp om at det er Marshall som er faren.

Anna Nicole Smiths mor Virgie Arthur kjemper også om omsorgsretten til Danielynn på knappe fem måneder.
Les også: Stern: - Jeg er faren

Lørdag la Hogan mer eller mindre skylden for Anna Nicoles død på Stern. Hogan har hele tiden ment at han utnyttet søsteren i en sårbar situasjon.
Les mer om det her: Kjæresten får skylda .

Stern står oppført som barnets far på fødselsattesten, og var visstnok forlovet med blondinen.

Kaos
Det er uklart hvor Dannielynn nå befinner seg, men det hevdes at hun blir tatt vare på av Sterns familie på Bahamas.

I og med at Anna Nicoles andre sønn Daniel døde tre dager etter Dannielynns fødsel i september er det ingen andre arvinger til formuen.

Den fem måneder gamle jenta er neppe klar over at han som viser seg å være faren hennes kan søke arveretten på hennes vegne, men det er altså mange andre.

Krever huset
Det er ikke bare Dannielynn som kjempes om. G. Ben Thompson, en tidligere kjæreste av Anna Nicole, hevder nemlig at han nå har rett på hennes hjem på Bahamas. Smith sa at hun kjøpte huset i juli, men Thompson mener at det hun hevder ikke lenger er gyldig siden hun nå er død.

Han har nå skiftet låser og tatt «fysisk kontroll over huset», sier hans advokat til CNN.

Dødsårsak uklar
Det er ennå ikke klart hva Anna Nicole døde av, og avsløringen som mange ventet skulle komme i går har blitt utsatt. Joshua Perper, som leder undersøkingen, mener det kan ta mange uker før dødårsaken kan slås fast.

Les mer her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.