*Nettavisen* Nyheter.

Søstrene Miller med hverdagsklær

DEBUT: Søstrene Savannah og Sienna var tydelig fornøyd med debutvisningen under London Fashion Week. Foto: (Scanpix/Getty Images)

Med mor, far, to stemødre og en stesøster blant publikum debuterte Miller-søstrene på moteuka i London.

(SIDE2): Sienna (27) og Savannah (30) Miller debuterte med merket Twenty8Twelve på London Fashion Week denne uka.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Se bilder nederst!

Selv om det var første gang søstrene deltok på moteuka, ble merket først lansert i august 2007. Navnet kommer av Siennas bursdag, 28. desember.

Les: Sienna debuterer på moteuka

Glam grunge
- Det begynte som en grungekolleksjon i den ene enden og glam i den andre. Så møttes de på en måte på midten, sa Sienna til Style.com.

- Gaterøvere møter Grace Jones, forklarte søsteren Savannah nærmere. Designeren påpeker at dette er en kommersiell samtidskolleksjon.

- Vi ønsker bare å lage det jenter ønsker å ha på seg, sa trendsetteren Sienna.

Les: Nå er Sienna lykkelig igjen

Det var lite nytt her, og de fleste av plaggene ser ut som noe man allerede kan få kjøpt på Topshop, Zara, H&M eller Bik Bok. Superskinny jeans, T-skjorter med skulderputer og skinnjakker er jo ikke akkurat noe nytt.

Moderne familie
Søstrene kommer fra en moderne familie. Blant publikum satt nemlig faren Ed Miller sammen sin kone og to ekskoner, altså jentenes stemor June Miller, eksstemoren Kelly Hoppen, og deres biologiske mor Jo Miller. Også stesøsteren Natasha Corrett viste sin støtte.

Boho chic
Selv om skuespiller Sienna ikke har noen formell designutdannelse, blir hun stadig utpekt til en av verdens best kledte kvinner.

For et par år siden ble Siennas «boho chic»-stil en internasjonal trend og jenter verden over etterlignet hennes sigøynerskjørt og linbluser.

Les: Sienna som actiondukke

Storesøsteren Savannah studerte design ved Central St. Martins, og gikk ut med toppkarakter i 2004.

Les mer om mote her

1619

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag