RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Söta brudar vil ha nordmenn

Sist oppdatert:
Om det ikke var nok at de svenske herrene tapte i håndball, så mister de også sine egne kvinner. Svenske jenter vil aller helst ha nordmenn.

Svenske kvinner foretrekker norske menn når de flørter på nettet, viser ny statistikk fra datingsiden Match.com i Sverige.

Kontakten mellom svenske jenter og norske gutter står for rundt 16 prosent av utenlandsflørten på nettsiden. Dette gjør at Norge havner i en overlegen posisjon sammenlignet med andre land.

- Den geografiske nærheten spiller ikke samme rolle på nettet som i virkeligheten. Så de norske mennenes popularitet blant svenske kvinner handler om mer enn bare en samhørighet blant naboer, sier Helena Ehnbom i Match.com Sverige.

Kanskje er det våre naboers friskhet og sportslighet som lokker oss svenske kvinner, legger hun til.

Norske kvinner er også populære blant de svenske mannfolkene, selv om det ikke er like høyt som hos kvinnene. Seks prosent av datingen skjer mellom norske kvinner og svenske menn.

Match.com er verdens største internasjonelle datingside med over 15 millioner aktive brukere og har lokale nettsider i 25 land. I Norge finnes blant annet TV 2 Match, som man finner her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere