RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Sovende» mann dømt for å ha mottatt oralsex

(Google Streetview)
Sist oppdatert:
- Selv om tiltalte var påvirket, finnes bevist at han tok del i oralsexen.

Nettavisen skrev i går om en mann i 20-årene som ble utsatt for oralsex ved en pizzarestaurant i Asker.

Mannen, som mente at han ikke fikk med seg hva som skjedde da to kvinner «koste» med ham i sommer, møtte onsdag i Asker og Bærum tingrett.

Han hevdet at han sov hele tiden, og nektet derfor å vedta forelegget på 6000 kroner.

Ifølge egen forklaring hadde han festet et par døgn uten særlig søvn, og var på vei hjem til Røyken da han traff de to damene. De skal ha drukket alkohol før de gikk bort til plenen utenfor Peppe's Pizza i Asker sentrum.

- Visste hva som skjedde
Torsdag formiddag falt dommen. Mannen ble ikke trodd, og må nå ut med 8500 kroner for episoden.

Retten mener han utviste seksuelt krenkende atferd på offentlig sted i påsyn av utenforstående.

«Selv om tiltalte var påvirket, finnes bevist at han tok del i oralsexen slik som beskrevet i tiltalebeslutningen. Han visste hva han var med på, og godtok dette. I den grad han ikke tenkte på omgivelsene og hvor dette skjedde, skyldes dette hans selvforskyldte rus, hvilket ikke fritar ham for straff. Retten legger derfor til grunn at dette ikke skjedde da han sov, slik som hevdet av hans forsvarer», står det i dommen.

Damene innrømmet
Begge de involverte kvinnene erkjente overfor politi på stedet at de hadde utført oralsex på tiltalte plenen utenfor Peppes Pizza i Asker. En av dem vedtok forelegget på 6000 kroner raskt, den andre kvinnen rett før rettssaken denne uken.

Mannen, som hevder ikke å huske episoden, har sagt at han ikke vil anmelde kvinnene for seksuelle overgrep, ettersom han ikke husker at noe har skjedd.

I dommen levnes det liten tvil om at mannen var svært ruspåvirket da episoden skjedde.

Den første politibetjenten på stedet forklarte blant annet at han fremdeles lå med blottet penis da han kom bort. En av kvinnene lå da oppå han, men med klærne på.

«Politiet tok kontakt med de tre. Tiltalte var vanskelig å få kontakt med, og han ble vurdert som sterkt beruset. Etter hvert reiste han seg opp og dro opp buksene fra knærne. Han fremsto litt aggressiv, og han ville ikke snakke med politiet», forklarte politimannen, som mente at han i tillegg til alkohol åpenbart måtte være påvirket av narkotika.

Kvalme av sexen
Det var pent vær med mye folk i Asker sentrum da trioen utfoldet seg.

Ifølge dommen skal flere av tilskuerne ha blitt kvalme av aktiviteten som foregikk utenfor familierestauranten.

«De to vitnene observerte det hele, og syntes dette var ubehagelig. De håpet dette skulle stanse, men da det seksuelle fremdeles fortsatte etter 10-15 minutter, ringte de politiet. De hadde da fått pizzaen, og dette orket de ikke når de skulle spise», står det i dommen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere