Sovende tyv tatt på fersken i Tesla

TESLA: Bileieren ble lykkelig gjenforent med sin Tesla etter bare 20 minutter. I bilen lå tyven og sov. Dette bildet er ment som en illusatrasjon.

TESLA: Bileieren ble lykkelig gjenforent med sin Tesla etter bare 20 minutter. I bilen lå tyven og sov. Dette bildet er ment som en illusatrasjon.

Sporet opp av bileier.

06.09.14 13:11

Tyven som stjal en elbil ved 11.30-tiden i Oslo lørdag kom ikke langt. Bare 20 minutter senere hadde eieren selv sporet ham opp ved hjelp av GPS. Inne i bilen lå tyven og sov.

- Har kontroll på karen

- Eieren meldte fra om at bilen var stjålet kl. 11.30. Så ringer han tilbake og sier at han har funnet den på Frognerstranda med en sovende kar ombord, sier Sissel Hansen, operasjonsleder ved Oslo Politidistrikt, til Nettavisen.

Hansen forteller at politiet har en patrulje på stedet, og at biltyven er pågrepet.

- Vi har en patrulje der nå som har kontroll på denne karen. Vi har nettop anholdt ham, så jeg kan foreløpig ikke si noe om personens forklaring på hendelsen, forteller Hansen.

Biltyven mistenkes også for å ha kjørt i beruset tilstand. I tillegg er bilturen filmet av kamera inne i bilen.

Bruker oftere GPS-sporing

- Opplever dere oftere at bileiere sporer opp sine stjåle biler?

- Ja, det begynner ihvertfall å bli vanlig at de har sporing på bilene sine. Ihvertfall de som er litt eksklusive. Dette var en Tesla, sier Hansen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.