RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sp-statsråd ga sin tilslutning til «Fuck Oslo»

Oslo (NTB): Samferdselsminister Marit Arnstad kopierte det som trolig var en twitterhilsen til påskesol og stillhet på landet. Meldingen endte i et friskt «fuck Oslo».

«Mildt sagt uparlamentarisk språkbruk», er Aftenpostens karakteristikk av meldingen som foreløpig ser ut til å more mer enn den forarger.

Det var en annen twitterbruker som først kom med følgende utsagn: «Når jeg ser utover åkeren, sola skinner og det er helt stille, ja da tenker jeg; fuck Oslo» - et budskap Arnstad altså fant det passende å slutte seg til.

- Jeg ville først og fremst si at jeg synes det er veldig godt å være i Trøndelag nå. Men så synes jeg ikke man må ta ting så veldig alvorlig på Twitter, og det er vanskelig med humor og ironi der, er Arnstads kommentar etter at den friske formuleringen ble omtalt.

Flere av tilbakemeldingene er også av det kortfattede og ironiske slaget, og Oslos byrådsleder Stian Berger Røsland (H) lar seg ikke hisse opp. Han benytter i stedet anledningen til å drive litt politisk agitasjon.

- Frisk språkbruk, men i sammenhengen synes det klart at hun ikke mener det. I Nasjonal transportplan får hun mulighet til å bevise det, ved å legge inn penger til ny E18 vestover og baneløsning til Fornebu, sier han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere