Sp styrer Nettavisen

Foto: (Nettavisen)

Send inn spørsmål til Lom-ordføreren nå!

02.09.11 11:28

- En av de større, tyngre samfunnsmessige utfordringene er befolkningsutvikling, altså den demografiske sammensetningen i befolkningen. De blir gråere og gråere i håret – altså eldre og eldre, sier ordfører i Lom kommune, Simen Bjørgen (Sp) til Nettavisen.

Fredag er han gjesteredaktør i Nettavisen!

Les også: De blir gråere og gråere i håret

Klokken 11 stiller han til nettmøte. Du kan stille spørsmål allerede nå, nederst i saken.

«Årets ordfører»
Bjørgen kommer til å sette klima i fokus denne fredagen. Han har vært ordfører i Lom fra 2003, da Senterpartiet fikk 50,4 prosent av stemmene ved kommunestyrevalget og rent flertall i kommunestyret. Han ble gjenvalgt i 2007.

Bjørgen ble kåret til årets ordfører på Senterpartiets landsmøte i 2007. Han leder også det nasjonale nettverket for Norges nasjonalparklandsbyer.

Gjesteredaktører i Nettavisen:

Flere gjesteredaktører
De neste ukene fram til valget vil gjesteredaktører fra alle de politiske partiene ta styringen i Nettavisen.

- Lokalvalg domineres ofte av rikspolitikere. Nettavisen har valgt å gå mot den trenden ved å invitere profilerte lokalpolitikere til å være gjesteredaktører, sier sjefredaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum.

- Hva er målet med dette?

- Valgkamp handler om viktige veivalg for de fire neste årene. Vi lar partiene få en dag i gjesteredaktør-stolen slik at de kan velge saker som bør belyses, sier han, og legger til:

- Nettavisen har også tidligere hatt gjesteredaktører. Det har vært en svært positiv erfaring, og jeg tror også at politikerne har hatt glede av å se fra innsiden hvordan en stor redaksjon arbeider, sier Stavrum.

40292

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag