RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sp styrer Nettavisen

(Nettavisen)
Sist oppdatert:
Send inn spørsmål til Lom-ordføreren nå!

- En av de større, tyngre samfunnsmessige utfordringene er befolkningsutvikling, altså den demografiske sammensetningen i befolkningen. De blir gråere og gråere i håret – altså eldre og eldre, sier ordfører i Lom kommune, Simen Bjørgen (Sp) til Nettavisen.

Fredag er han gjesteredaktør i Nettavisen!

Les også: De blir gråere og gråere i håret

Klokken 11 stiller han til nettmøte. Du kan stille spørsmål allerede nå, nederst i saken.

«Årets ordfører»
Bjørgen kommer til å sette klima i fokus denne fredagen. Han har vært ordfører i Lom fra 2003, da Senterpartiet fikk 50,4 prosent av stemmene ved kommunestyrevalget og rent flertall i kommunestyret. Han ble gjenvalgt i 2007.

Bjørgen ble kåret til årets ordfører på Senterpartiets landsmøte i 2007. Han leder også det nasjonale nettverket for Norges nasjonalparklandsbyer.

Gjesteredaktører i Nettavisen:

Flere gjesteredaktører
De neste ukene fram til valget vil gjesteredaktører fra alle de politiske partiene ta styringen i Nettavisen.

- Lokalvalg domineres ofte av rikspolitikere. Nettavisen har valgt å gå mot den trenden ved å invitere profilerte lokalpolitikere til å være gjesteredaktører, sier sjefredaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum.

- Hva er målet med dette?

- Valgkamp handler om viktige veivalg for de fire neste årene. Vi lar partiene få en dag i gjesteredaktør-stolen slik at de kan velge saker som bør belyses, sier han, og legger til:

- Nettavisen har også tidligere hatt gjesteredaktører. Det har vært en svært positiv erfaring, og jeg tror også at politikerne har hatt glede av å se fra innsiden hvordan en stor redaksjon arbeider, sier Stavrum.

40292

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere