RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spansk og tysk motstand for Vålerenga

Sist oppdatert:
Årets to siste treningskamper er klare.

Det er under en måned til seriestart og Vålerenga har fått på plass to treningskamper før det braker løs med hjemmekamp mot Haugesund søndag 25. mars.

Onsdag 14. mars kl. 11.00 spiller Vålerenga kamp mot Primera División-laget Rayo Vallecano i Madrid. Søndag 18. mars kl. 11.00 er Bundesliga-laget Hamburger SV motstander i Hamburg.

Rayo Vallecano har lovet at de stiller med tilnærmet 1. lag mot Vålerenga men Hamburger SV stiller med de som ikke starter i Bundesliga kvelden før. Planen er at Vålerenga skal overvære hjemmekampen til HSV kvelden før egen kamp.

- Å få sjansen til å møte spillere fra a-troppen til disse lagene er kjempegod matching for oss. Om det er 1. laget eller de som ikke startet forrige kamp vi møter, vil vi møte klassespillere over hele linja og motstand som er bedre enn det vi møter i Tippeligaen, sier spillerutvikler André Bergdølmo.

- Vi hadde en god kampleir på La Manga med tre kamper på seks dager, så har vi Djurgården på lørdag før vi avslutter treningskampsesongen med disse to kampene. Da satser vi på å være godt rustet når vi sparker i gang sesongen.

Se oppdatert treningskampoversikt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere