RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spår at franskmennene vil dø ut

Paris (NTB-AFP): Franskmennene vil dø ut i løpet av ti år dersom det åpnes for ekteskap mellom homofile, hevder en av landets mektigste industri- og mediemagnater, Serge Dassault.

President François Hollandes sosialistregjering fremmet onsdag en ny lov som åpner for ekteskap mellom homofile, noe som har fått høyresiden og den katolske kirken i landet til å rase.

87 år gamle Serge Dassault, som troner på toppen av det store industrikonsernet Dassault, og som blant annet eier avisen Le Figaro og fotballklubben Nantes, sparer ikke på kruttet.

- Vi kommer til å få et land av homser. Om ti år vil det ikke være noen tilbake. Dette er helt dustete, sier Dassault i et intervju med radiostasjonen France Culture.

Den mektige industrialisten minner om de gamle grekere og hevder at utbredt homofili var en av grunnene til dekadensen blant dem.

- Total dekadense, selvsagt. Det betyr slutten på familien, slutten på barnas utvikling, slutten på utdanning. Det utgjør en fare for hele nasjonen, mener Dassault. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere