RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Spår Berg-suksess i LSK

Sist oppdatert:
Kjendis-astrologen Henning Hai Lee Yang spår fremtiden til Lillestrøms nye trener.

Hver uke spår den kjente astrologen Henning Hai Lee Yang, kåret av BBC til «verdens beste spåmann», fremtiden til en utvalgt kjendis.

Denne uken er det Henning Berg som får vite litt om hva som vil skje i sin fremtid - ikke minst som trener for Lillestrøms eliteserielag LSK.

Bestill personlig horoskop fra Henning Hai Lee Yang

Hennings horoskop
Henning Berg er født 1.9.1969, i Jomfruens tegn og Hane i den kinesiske zodiaken. Hai Lee Yang kan avsløre at han er er et arbeidsjern og en meget disiplinert og sylskarp mann. Han forteller også at Berg er en ledertype og passer utmerket godt i sin jobb som fotballtrener.

- Lyn har opplevd en oppgang under hans ledelse, og det vil selvfølgelig glede mange Lillestrøm-tilhengere når han endelig tar over som den nye treneren for klubben fra neste år av. Tidspunktet for utnevnelse til denne trenerjobben kommer godt med for LSK, da klubben de siste årene har opplevd mange nedturer på grunn av feil valg av fotballtrenere.

Les dagens horoskop!

- 2008 er et år med mye vann i seg. Selv om dette året tilsier at alt og alle som har et eller annet med Vann å gjøre, ville gjøre det svært godt i mange retninger, blant annet fotball, så har ikke forventningene blitt innfridd for Lillestrøm. Imidlertid har Stabæk og Tromsø ligget øverst på lista til Eliteserien i det siste. Seriemester Brann fra i fjor er blitt nesten helt borte, og Ilden er blitt behørlig slukket av vann i år. Det som er spennende og som gjenstår å se, er om Stabæk virkelig klarer å innfri slik at de blir den nye seriemesteren i år.

- Familien viktig
Hai Lee Yang kan videre avsløre at Henning Berg både i august og september har møtt og vil møte en del forandringer i sitt liv. Her kan det være snakk om forandringer i bosted, arbeid og familieliv.

- Særlig når det gjelder arbeid, så må han gjerne gjøre opp en viss status i Lyn før han kan gå videre over til LSK neste år, forklarer Hai Lee Yang.

- Når det gjelder familieliv er det selvfølgelig viktig at han ikke forsømmer sin familie til fordel for arbeid i tiden som kommer. Dette har han faktisk gjort litt for ofte de siste årene, så det bør han huske på i den nye og krevende jobben som står foran han fra nyttår.

- Med andre ord så er Henning Berg inne i et forandringens tegn med mange spennende tilbud og oppgaver foran seg. LSK har utvilsomt valgt den rette mannen til den rette jobben til å redde skuta til klubben. Det er med tydelighet at Henning Berg vil klare jobben med glans, og med litt mer disiplin og stram hånd, så kan han selvfølgelig bringe LSK frem mot Elite-toppen igjen neste år.

Vil du ringe en personlig spådame?

Besøk våre astrologisider

Stort høst-horoskop

Passer de egentlig sammen?

Spåmannen svarer deg nå

- Ikke svindel å spå

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere