RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spår rekordkvartal for Schibsted

Sist oppdatert:
ABG Sundal Collier tror Schibsted-sjef Kjell Aamot vil legge frem meget sterke tall for andre kvartal. Meglerhuset oppjusterer kursmål og estimater
ABG Sundal Collier gir mediekonsernet Schibsted en kjøpsanbefaling, og oppjusterer både kursmål og estimater, fremgår det av en analyse datert i går.

Meglerhuset venter at Schibsted torsdag i neste uke vil legge frem et driftsresultat på 229 millioner for andre kvartal, samt en omsetning på 2.054 millioner og et resultat før skatt på 225 millioner kroner.

Det er flere år siden Schibsted har hatt et så godt kvartalsoverskudd, og holder man ekstraordinære forhold utenom har mediekonsernet neppe noen gang tjent så mye i et kvartal.

Det vises til at annonseutviklingen har vært god i Sverige. I Noreg har eiendomsannonseringen holdt seg godt oppe. VG vil trolig øke overskuddet på grunn av økt løssalgspris. Det ventes også et sterkt kvartal fra TV2, samtidig som det ventes mindre overskudd fra gratisavisprosjektet 20 Minutter.

Anslått overskudd pr. aksje for hele året økes med 6 prosent til 6,37 kroner.

Oppsummering:
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 110 kroner
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 6. august 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere