RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sparebank1 Midt-Norge: - Underlig av Romsdals Fellesbank

Sist oppdatert:
Adm. direktør Finn Haugan i Sparebank 1 Midt-Norge synes det er underlig at styret i Romsdals Fellesbank avviser et bud uten å kjenne til hvor mange aksepter banken har fått fra sentrale aksjonærer
Det brygger opp til en fight i Romsdalen på grunn av Bjørn Rune Gjelstens salg av aksjer i Romsdals Fellesbank til Sparebank1 Midt-Norge. Fredag kveld avviste styret i Romsdals Fellesbank enstemmig budet på 138 kroner aksjen fra trønder-banken.

Da iMarkedet kontaktet administrerende direktør i Sparebanken var han ukjent med avgjørelsen i styret i banken han vil kjøpe opp.

- Jeg synes det er underlig at banken ikke har vurdert dette mer, sier Haugan til iMarkedet. Han forteller at de har fått forhåndsaksept hos en stor del av aksjonærmassen i banken.

Han vil ikke kommentere hvorvidt Sparebank1 Midt-Norge har kontaktet styret med sitt tilbud, annet enn en sparsomlig pressemelding sendt fredag.

Les mer:
Romsdalsbank avviser sparebank-bud
Gjelsten selger ut i Romsdalen (Ny)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere