RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sparebank1 Midt-Norge med majoritet i Romsdals Fellesbank

Sist oppdatert:
Sparebank1 Midt-Norge sitter med over femti prosent av aksjene i Romsdals Fellesbank etter at akseptfristen gikk ut i går ettermiddag
I en børsmelding skriver Sparebank1 Midt-Norge at de sitter med over 50 prosent av aksjene i Romsdals Fellesbank. Banken er dermed i ferd med å gjennomføre sitt oppkjøp av banken, som desperat har forsøkt å holde selvstendigheten.

I meldingen fremgår det at Sparebank1 Midt-Norge vil frafalle kravet om å sitte med 90 prosent av aksjene for å akseptere budet, samtidig som de vil søke Kredittilsynet om tillatelse til å eie 50,1 prosent av aksjene i Banken.

I går gikk akseptfristen ut for å godta Sparebank1 Midt-Norges bud på aksjene i Romsdals Fellesbank. Da hadde prisen kommet opp i 165 kroner aksjen etter at Sparebanken Møre kom på banen som "hvit ridder."

Styret i Romsdals Fellesbank vil ikke ha en løsning med Sparebank1 Midt-Norge men har istedet bedt aksjonærene forholde seg i ro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere