RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sparebank1 Midt-Norge tar budkrig-pause

Sist oppdatert:
Sparebank1 Midt-Norges adm. direktør Finn Haugan vil vente til over helgen med å komme med et høyere bud på Romsdals Fellesbank. Les hvorfor
I dag ble tilbudsdokumentet fra Sparebanken Møre offentliggjort. Dokumentet er en invitasjon til aksjonærer i Romsdals Fellesbank om selge aksjene til dem - ikke til Sparebank1 Midt-Norge.

Sparebank1 Midt-Norge hadde inntil tirsdag det høyeste budet med 165 kroner på Romsdals Fellebank. Men Sparebanken Møre - som har fått med seg fellesbanken på et oppkjøp - høynet med en krone.

Til iMarkedet.no bekrefter Finn Haugan, administrerende direktør i Sparebank1 Midt-Norge, at de vil høyne budet og dermed utsette fristen aksjonærer har på å tegne seg til budet.

Men dette kommer først over helgen.

- Vi synes det er patetisk å fortsette budkrigen når landet går inn i landesorg på grunn av flomkatastrofen, sier Haugan til iMarkedet.no.

Han sier videre at Sparebank1 Midt-Norge donerer 1 million kroner til hjelpearbeidet og at denne saken nå har satt tilside oppkjøpskrigen.

- Vi kommer tilbake til budet neste uke, men nå er det andre ting som er viktigere, sier Haugan til iMarkedet.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere