RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sparebanken Møre gir ikke opp

Sist oppdatert:
Den hvite ridderen til styret i Romsdals Fellesbank, Sparebanken Møre, vil fortsette kampen om å ta over romsdalsbanken. De har nesten ingen aksjer, og et lavere bud men har det offentlige i ryggen
I en pressemelding fra Sparebanken Møre fremgår det at de vil fortsette bestrebelsene på å ta over Romsdals Fellesbank. Dette til tross for at Sparebank1 Midt-Norge har fått aksept for over 50 prosent av aksjene i Fellesbanken.

Fra første dag har Sparebanken Møre gjort det helt klart at det er helt uaktuelt med sammenslåing dersom denne ikke finner sted som en vennligsinnet transaksjon, skriver banken i en pressemelding.

Sparebanken Møre ble kontaktet av styret i Romsdals Fellesbank etter at Sparebank1 Midt-Norge krevde ekstraordinær generalforsamling med det for øyet å presse ut det sittende styret. Temperaturen mellom Sparebank1 Midt-Norge og styret i Romsdals Fellesbank er mildt sagt på frysepunktet.

I pressemeldingen skriver Sparebanken Møre at sammenslåingsforslaget de har kommet med har fått entydig positiv mottakelse hos Molde Kommune og Romsdal Fylkeskommune.


Sparebanken Møre har tidligere varslet at en vil komme tilbake til de nærmere betingelser for tilbudet i tilbudsdokumentet ultimo desember. Dette dokumentet vil bli godkjent av styret i styremøte som er berammet den 28. desember. Styret vil på dette møte også diskutere hvorvidt budprisen skal justeres.

Sparebanken Møre fikk i går tilbud om å kjøpe aksjer på 162 kroner. Sparebanken Møre fortsetter å kjøpe aksjer til denne pris i markedet. Dersom styret i Sparebanken Møre på et senere tidspunkt skulle heve budprisen, vil alle som selger nå, bli kompensert. Det skriver banken i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere