RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sparket ballen på sjøen – ble utvist

Sist oppdatert:
Les den utrolige historien her.

I dagens historiske tilbakeblikk gir vi ordet til Vålerenga-legenden Arild Andresen.

"Høsten 1951 blei vi invitert til Island for å innvie den første gressbanen der. Vål'enga hadde ikke vært lenger enn til Høybråten og så dro vi til Island.

Vi spelte mot KB, og jeg var ute av mål da dem skøyt ett skudd som gikk rett forbi meg. En Vål'engaspeller handsa. Så dømte dommer´n mål i stedet for straffe veit du. Det var gæærnt.

Det blei for mye sjøl for en seriøs speller som Einar Jørum, han satte seg på tribunen i protest, det var første gang han gikk av banen. Så gæærnt var'e. Jeg tok ballen og skaut'n faen i vold ut i Atlanter'n et sted. Så lå denna ballen helt ute på vannet.

Linjemann måtte ta en robåt for å hente'n. Så vælva båten, for det var så jævla sjø. Linjemann lå å kava, men kom seg på land til slutt, men ballen den drugna. Og jeg fikk rødt kort.

Det var Vål'enga som eide ballen og Murær'n var så jævli gjerrig han veit du og han sa: -Og så den dyre ballen da gitt. Han var mest redd for ballen han veit du."

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere