Spatips for menn

Foto: Crestock

Velvære trenger ikke være synonymt med en kald pils fordi du er mann. Her er noen tips for spa-jomfruer.

17.08.09 09:25

(SIDE2): Mange menn er noviser når det kommer til å ta vare på seg selv og eget utseende, selv om man ser at dette er en økende trend. For deg som har tatt steget og booket en time på spa kan det være greit med et par enkle forberedelser.

Altomspa.no gir følgende tips:

1. Barber deg
Om du skal ta en ansiktsbehandling er dette en stor fordel for hudpleieren, og gir større muligheter for å pleie eventuelle sår, urenheter og inngrodde hår.

2. Undertøy er et valg
Flere spabehandlinger for kroppen krever en viss nakenhet, men det er stort sett valgfritt om du vil beholde undertøyet på. De fleste steder har engangsundertøy som benyttes under behandlingen.

3. Ta en dusj
Det er greit for både deg og behandleren at du er ren når du kommer til for eksempel massasje. Ingen ubekvemme lukter eller bekymring for at det skal være det.

4. Skru av mobilen
Eller la være å ta den med deg inn. Stort sett finnes garderober eller andre oppbevaringsmuligheter.

5. Ikke tren rett etter en behandling
Har du akkurat brukt en liten formue på å få kroppen og musklene til å slappe av, kan det være en god i det å la kroppen få nyte det påfølgende velværet en stund til.

Når du først er på behandling kan du benytte sjansen til å lære mer om deg selv; hvilken hudtype har du, hvordan bør du behandle den i hverdagen, hvilken hårfjerningsmetode er mest effektiv for dine behov og så videre. Behandleren er vanligvis eksperter på sine områder, så sørg for å få med deg noen eksperttips på kjøpet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag