RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spedbarn døde etter trafikkulykke

(Tidens Krav)
Sist oppdatert:
To måneder gamle Heidi Gjengstø døde onsdag kveld av skadene hun fikk i kollisjonen i Øvre Surnadal på mandag.

St. Olavs Hospital meddeler at den lille jenta døde onsdag kveld av skadene hun fikk under trafikkulykken mellom en personbil og tankbil mandag 5. mars i Surnadal på fylkesvei 65. Det skriver Tidens Krav.

Den 34 år gamle Simona Todoran Gjengstø omkom i kollisjonen. Hennes to små barn ble begge alvorlig skadet og fraktet til St. Olavs Hospital i Trondheim.

Gutten på 1,5 år er utenfor livsfare, men behandles fortsatt på St. Olavs Hospital. Han skal ha moderate skader, og hans tilstand beskrives som stabil.

Begge barna satt i baksetet på bilen da ulykken skjedde. Familien er hjemmehørende i Surnadal.

Sammenstøt med tankbil

De var på vei i retning Rindal/Trondheim da det like etter Røv i Øvre Surnadal endte forferdelig galt. I sammenstøtet med den møtende tankbilen døde Gjengstø momentant.

Sjåføren av tankbilen, en surnadaling i 40-årene, kom fysisk uskadd fra ulykken, og ble umiddelbart tatt hånd om av helsepersonell.

Etterforskes

Rutinemessig er Statens vegvesen og Havarikommisjonen koblet inn for å etterforske dødsulykken. Tekniske undersøkelser på stedet viste at det ikke er snakk om åpenbare feil på noen av de involverte kjøretøy. Det skal heller ikke være snakk om for høy fart.

Les flere nyheter fra Tidens Krav.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere