RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Jens of Sweden)

Speilblank mp3-spiller

Sist oppdatert:
Jens of Sweden lanserer i dag MP-130, verdens første mp3-spiller med speilskjerm, som ved aktivering mørkner og gir sylskarpe bilder.

Med MP-130 kan du legge inn dine egne bilder og animasjoner på skjermen, eller bruken den til å sjekke om sveisen fortsatt er bra.

Skjermen er en såkalt OLED-skjerm - Organic Light Emitting Display. OLED-teknologien er ventet å erstatte den teknologien som dagens LCD-skjermer er basert på.

Med den medfølgende programvaren gir skjermen deg mulighet til å importere egne jpg-bilder eller animasjoner som bakgrunn i oransje og blått.

Den nye spilleren fra Jens of Sweden veier 43 gram og leveres med minnestørrelser på 128, 256 og 512 MB.

For det må du betale henholdsvis 1.580,- 2.199,- og 2.905,- kroner når spilleren kommer i salg i Norge den 10. mai. En modell med hele 1 GB minne skal i følge selskapet komme på markedet i juni.

Blant nyhetene er klokke, alarm, minst 18 timer batteritid og samt bedre lyd og menyer.

I tillegg kan den hente musikk fra stereoanlegget til brukeren ved hjelp av en "line-in"-funksjon. MP-130 støtter nå også Ogg-formatet, i tillegg til MP3, WMA og ASF.

Den lille enheten er også utstyrt med radio og kan brukes som diktafon eller datalager, og kan knyttes til andre enheter ved hjelp av en utfellbar USB-plugg.

Dimensjonen på spilleren er 79,5 x 31,0 x 14,8 mm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere

Mest lest