RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spekulantene mer jobb-optimistisk enn økonomene

Sist oppdatert:
I dag kommer meget viktige makrotall fra USA, de såkalte "Non-Farm Payrolls." iMarkedet presenterer hva som er ventet og hva verdens spekulanter forventer
Fredag klokken halv tre kommer tallene som viser hvor mange nye arbeidsplasser som har kommet til i USA i forrige måned.

Ifølge konsensustall Bloomberg har innhentet fra økonomer er det ventet en økning på 190.000 nye jobber for november, etter at tallene overraskende kom inn på 337.000 for oktober. Dette var mer enn det økonomene ventet.

Som eneste norske medium har iMarkedet fått tilgang til de forventninger som tradere og spekulanter har til tallene, gjennom et opsjonshandelssystem fra Deutche Bank og Goldman Sachs.

Det har vist seg at spekulantenes anslag har stemt bedre enn økonomenes.

Les mer her:
Godt bevart finanshemmelighet

De presenterer to tall.

Først forventningene i markedet dagen før tallene slippes, og så kommer forventningene en halv time før tallene. iMarkedet har fått tilgang til tallene som er ventet. Spekulantene venter en større økning enn det økonomene gjør og forventer at tallene kommer inn 222.5000.

iMarkedet vil presentere tallene fra den siste auksjonen så snart disse kommer oss i hende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere