RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spennende nylansering

Skaff deg spennende fordeler og bli med i testingen!

(SIDE2:) Høsten er lang, men Side2 vil korte den ned for deg. Når bladene faller fra trærne og snøen er på vei vil vi komme med vår største lansering på mange år.

Side2 Date vil snart komme ut i en ny og forbedret utgave. Side2 Date slik vi kjenner den i dag vil fortsatt eksistere ut året, men et nytt og spennende konsept vil snart lanseres.

TIl denne lanseringen har vi allerede rekruttert mange testere. De som er med vil oppnå mange fordeler: Tenk på det som de første som fikk lov til å velge hvor de skulle bo når den ville vesten ble åpnet for nybyggere.

Alle som er med i testperioden vil også bli såkalte «grunnmedlemmer» - og vil oppnå fordeler som ikke forsvinner.

Vil du også teste?

Vi ønsker 20 testere til. Send en mail til linn.glaso@tv2.no med emnet: Tester. Mailen må inneholde følgende informasjon: Navn, alder, bosted, kort informasjon om deg selv og et telefon-nummer vi kan nå deg på. Legg gjerne ved lenker til sider hvor du er aktiv eller ting du har skrevet på nett. Jo mer informasjon du sender, jo bedre.

Vi søker 20 nye testere. Ønsker du å bli en av disse må du sende mailen før 15. oktober. NB! De 20 første blir tatt med.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere