RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spennende «StarCraft II»-nytt

Sist oppdatert:
Hvis utviklerne holder det de lover blir «Starcraft II» også artig for de som spiller alene.

(Spillmagasinet): Sanntidsstrategispillet «Starcraft» kom våren 1998 og ble en hit verden over, og på tross av at det snart er 10 år gammelt er det fortsatt populært. Dette gjelder spesielt i Sør-Korea, der arrangeres det store turneringer i spillet og kampene blir vist direkte på tv.

Tidligere i år annonserte Blizzard at oppfølgeren er på vei og på deres egen Blizzcon-messe fortalte de litt mer om «Starcraft II». I følge nettstedet Gamespot kommer spillet blant annet til å inneholde en spennende enspillerdel og en rekke nye enheter.

De to vi liker best er «The Viking» og en kladd ved navn «Thor». Førstnevnte minner en del om en «Transformer» og kan bytte mellom å være en robot og et fly, mens «Thor» er en svær, treg og superkraftig sak.

På Blizzcon viste Blizzard også frem hvordan enspillerkampanjene kommer til å fungere, og selskapet satser på å by på noe mer enn de vanlige mellomsekvensene. Du skal kunne utforske basen til rasen din, snakke med andre, løse enkle oppgaver, og lære mer om historien bak.

I tillegg får du selv velge hvilke oppdrag du vil ta og Blizzard lover at målene skal være varierte. Med andre ord er det forhåpentligvis slutt på de gørrkjedelige «Drep alt og alle»-oppdragene.

Når spillet kommer er det ingen som helt vet, det eneste Blizzard har sagt er at det ikke blir ferdig i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere