*Nettavisen* Nyheter.

Spesialbukser for ølhunder

Mange har nok prøvd å true en ølboks ned i baklommen uten å lykkes. En klesprodusent har nå tatt ølhundene på alvor.

17.09.03 10:52

Ifølge Wireless Flash kommer klesprodusenten Columbia nå med en ny kolleksjon der man har tatt høyde for at noen ønsker å ta med seg en ølboks i lommen. Både shortser og bukser med ekstra store lommer kan nå kjøpes i amerikanske butikker.

Kan også brukes til brus
Lommene er først og fremst beregnet på ølbokser, men Dave Robinson som har vært med på å utvikle den nye serien, trøster de som føler seg provoserte med at lommene også brukes til energidrinker.

Det er nok heller ingenting i veien for at man kan bruke lommene til brusbokser også, men det er altså først og fremst skikkelige ølhunder som er målgruppen til Columbia.

Populært
De nye klærne selges i flere nettbutikker med betegnelsen ”Brewha Shorts” og ” Brewha pants”. Ifølge Robinson er ølbuksene blant firmaets mest populære modeller.

Han forteller at de ikke får mange tilbakemeldinger fra folk som har kjøpt disse klærne, men han tror det er de spesielle lommene og bomullsstoffet i buksene som tiltrekker seg kunder.

Vår teori er at mange kjøper en slik bukse, fyller den med øl og løper ned til kompisgjengen og skryter høylytt over de nye vidunderbuksene. Men det er jo grunn god nok¿

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.