RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spesialenheten får 18 millioner til Jensen-saken

Politioverbetjent Eirik Jensen ble pågrepet mandag 24. februar, mistenkt for grov korrupsjon i forbindelse med en stor narkotikasak som er under etterforskning.
Politioverbetjent Eirik Jensen ble pågrepet mandag 24. februar, mistenkt for grov korrupsjon i forbindelse med en stor narkotikasak som er under etterforskning. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det kommer fram i revidert nasjonalbudsjett.

Spesialenhetens budsjett for 2014 blir dermed på 58 millioner kroner, skriver ABC Nyheter.

– Det er viktig for regjeringen at Spesialenheten har de ressursene de trenger for å gjennomføre en effektiv etterforskningsinnsats, sier justisminister Anders Anundsen (Frp).

Ifølge budsjettdokumentene beregnes etterforskningen å vare i ni måneder. De ekstra midlene skal blant annet dekke overtidsbetaling og reiseutgifter.

– Jeg håper det resulterer i at vi snart blir ferdig med dette. Er det så voldsomt med overtid som brukes, bør de også klare å få oversikt over saken, sier Jensens forsvarer, advokat Jens Ove Hagen.

Politioverbetjent Eirik Jensen ble pågrepet mandag 24. februar, mistenkt for grov korrupsjon i forbindelse med en stor narkotikasak som er under etterforskning. Han er ikke siktet i selve narkotikasaken, men for å ha lagt til rette for smugling.

Jensen nekter straffskyld. Han har sittet i varetekt siden pågripelsen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest