Gå til sidens hovedinnhold

Spesialenheten undersøker lydlogg i Tromsø-drap

Oslo (NTB): Spesialenheten for politisaker undersøker politiets operasjonslogg etter drapet på 66 år gammel mann i Tromsø julaften. En beslutning vil trolig være klar i løpet av neste uke.

- Vi går gjennom lydloggene nå. Det er opplysninger om hva som ble sagt ved innringingen til Troms politidistrikt, sier leder i Spesialenheten for politisaker i Midt-Norge og Nord-Norge, Halvor Hjelm-Hansen til Nordlys.

Politiet i Tromsø fikk tidlig på morgenen julaften tre meldinger fra leiligheten til 66-åringen. Politiet snakket også med mannen, men det var først da AMK-sentralen varslet politiet at de rykket ut.

Spesialenheten for politisaker ble rutinemessig varslet, og alle meldingene som ble ringt inn til operasjonssentralen er loggført.

- Hvis vi skal beslutte etterforskning, kommer vi til å gå lenger inn i saken. Men vi har allerede et bilde av det som har skjedd. Det vil mest trolig være tilstrekkelig for å kunne fatte en beslutning om etterforskning eller ikke, sier Hjelm-Hansen.

Den drepte mannens 38 år gamle datter og hennes 42 år gamle samboer er siktet for drap eller medvirkning til drap. (©NTB)