RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spesialenheten varslet etter dødsulykke i Tønsberg

Sist oppdatert:
Tønsberg (NTB): En bilfører kjørte inn i en parkert tilhenger og mistet livet i Tønsberg torsdag. Fordi tilhengeren var innenfor en politisperring, er Spesialenheten for politisaker varslet om saken.

Ulykken skjedde ved Innlaget, mellom Åsgårdstrand og Tønsberg, rett etter klokka sju torsdag morgen, opplyser kommunikasjonsrådgiver Torgny Alstad i Vestfold politidistrikt.

Politiet mottok melding om brann i en mindre tilhenger like før klokken halv seks.

- Brannen ble slukket av brannvesenet, men hengeren var for varm til å flyttes. Stedet ble sperret av med sperrebånd av politiet. Kort etter at politiet forlot brannstedet, inntraff trafikkulykken. En bil kjørte inn i tilhengeren, og en annen bil var også involvert i ulykken. Bilen der den omkomne satt, ble liggende på taket, forteller Alstad.

Detaljene rundt hendelsesforløpet er uklare. Den omkomne er en mann, og han døde mest sannsynlig momentant, opplyser politiinspektør Olaf R. Kløvstad.

Spesialenheten for politisaker er varslet om saken.

Spesialenheten har mottatt saken, bekrefter Per Herman Thori-Aamot, leder for etterforskningsavdeling Øst-Norge, overfor NTB.

- Vi er varslet og har bedt om å få oversendt mer informasjon i saken. Så vil vi vurdere om vi skal gå videre med den, sier Thori-Aamot. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere