RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spetalen fikk strandperle uten budkrig

Sist oppdatert:
Den kjente investoren Øystein Stray Spetalen kjøper en av Oslos mest attraktive strandeiendommer av museum uten budrunde
Uten så mye som en budrunde klarte investor Øystein Stray Spetalen å sikre seg en 18 måls tomt på Bygdøy for 54 millioner kroner. Selger er Norsk Sjøfartsmuseum, som selger arvesølvet for å finansiere oppussing.

Spetalen sikret seg eiendommen etter at Norsk Sjøfartsmuseum gjorde 'sonderinger' i markedet, og det var aldri snakk om noen anbudsrunder eller budkriger for å sikre en markedspris på eiendommen, melder Dagens Næringsliv.

Ifølge eiendomseksperter avisen har snakket med, kan Spetalen ha gjort et kupp. – Det hørtes lite ut, ikke minst hvis man sammenligner med hva Bjørn Rune Gjelsten betalte i 2001 for en eiendom med 10 mål tomt på Bygdøy – 60 millioner kroner, sier Petter Andreas Poppe til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere