RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spetalen og Krekar i "læra" hos Telenor-Hermansen?

Sist oppdatert:
Investorkjendis Øystein Stray Spetalen angrep en VG-fotograf etter protester mot ham. Deretter anrept mulla Krekar en Nettavisen-journalist. Har de gått på karatekurs hos tidligere Telenor-sjef Tormod Hermansen
Det er VG som skriver at investoren Øystein Stray Spetalen fullstendig mistet besinnelsen, etter at naboen Katrine Finne hengte opp plakater som investoren oppfattet som sjikanerende.

Og som ikke det var nok, konfiskerte han kameraet til en VG-fotograf som tok bilder da han mistet besinnelsen.

Kameraet ble levert tilbake etter at Spetalen oppdaget at fotografen kom fra VG.

- Jeg ble som sagt kraftig provosert av det jeg oppfattet som grov sjikane mot min person. Det er menneskelig å bli provosert, og jeg er et menneske. Dette er noe av det dummeste jeg har gjort, uttaler Spetalen.

Angrep fra Krekar også

Det var ikke bare Spetalen som var ute mot media det siste døgnet. Også mulla Krekar vil være med på kampen.

Nettavisen skriver fredag at mulla Krekar angrep Nettavisens journalist Jørgen Berge. Krekar skal ha revet Nettavisen-journalisten kameraet før han masjerte inn på Politihuset i Oslo.

Etter en del høylydt diskusjon inne på Politihuset ga mulla Krekar tilbake kameraet til Nettavisen.

I "læra" hos Hermansen

Det er ikke bare Spetalen blant de norske finanskjendisene som har gått til angrep på media. Den kanskje mest kjente episoden de siste årene var da tidligere Telenor-sjef Tormod Hermansen sendte noen karatespark etter en NRK-reporter.

Enkelte naboer ikke enig med Spetalen

Bakgrunnen for krangelen er at Spetalen har problemer med å takle at han ikke får støtte fra alle sine naboer i kampen for å få stengt serveringen på kveldstid på Madserud gård. Spetalen har klaget på støy fra restauranten.

Dette fikk naboen Katrine Finne til å reagerer på Spetalens aksjon. Hun hengte opp plakater i Madserud allé med påskriftene «Kjør stille, millionæren sover» og «Vokt dem for naboen».

Da Spetalen fikk se plakatene rev han de ut av hendene til Finne, og tok også med seg kameraet til en VG-fotograf inn i sin egen villa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere