Spice baby

Foto: Scanpix

Geri Halliwell (33) er gravid, men hvem som er barnets far er foreløpig ikke kjent. Det gir god grobunn for rykter.

17.10.05 10:21

(SIDE2): Det er News of the World som nå skriver at Halliwell er gravid, og har termin til våren.

Hvem som er barnets far er foreløpig bare spekulasjoner, men News of the World nevner at det kan være manusforfatteren Sasha Gervasi. Han har flere ganger blitt observert sammen med Halliwell. Forholdet skal imidlertid ha kjølnet litt, og de to skal ha kranglet da de møttes på en café i forrige uke.

Halliwell skal ha fortalt de gode nyhetene til venner på en trendy lunsjbar i Los Angeles. Senere skal en av dem ha strøket henne over magen og kommet med en spøk om at graviditeten hadde gjort puppene hennes større.

- Geri er spent over å være gravid. Selv om dette er totalt uventet gleder hun seg enormt til å bli mor. Det er det beste som kunne skjedd henne. Hun har hatt sine problemer tidligere, kampen mot bulimi, men nå er hun voksen og klar til å bli mor.

- Ikke overraskende er hun svært oppskaket over at forholdet med Sasha ikke går helt etter planen. Men om hun er singel når babyen kommer, så får det bare bli slik. Hun er en sterk kvinne og vil klare seg helt fint, sier en kilde til News of the World.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.