Funcom har brukt de to årene siden «Age of Conan» kom ut godt. Nyhetene har nærmest stått i kø, og spillet som man nå får er nærmest et helt annet enn det som man tidligere kunne sette sine barbarben i.

Vold, pirater og ondskap

I samarbeid med Funcom gir vi deg nå muligheten til å teste spillet, enten det er på nytt eller for første gang, uten at det koster deg noe. Vi snakker heller ikke om en syvdagers prøveperiode, men at du kan spille det som utvilsomt har vært spillets aller beste del, Tortage, gratis til evig tid.

Helt opp til nivå 20 kan du levle så mange figurer du ønsker innenfor alle de forskjellige klassene. Det betyr mange timers underholdning og det man alene kan kalle et av de aller beste single-playerrollespillene som er laget (ja, for så bra er spillets første del).

Gratis, gratis og enda mer gratis

Det betyr at du kan lage din helt egen Necromancer som kan herje på White Isle i PVP så lenge du ønsker, eller du kan prøve alle de forskjellige oppdragene du får ved å velge en assassin eller en Demonologist. Sammen med nye og gamle venner kan du kjempe mot sinnsyke bosser med din Conqueror eller din Dark Templar.

Altså - til evig tid kan du lage så mange figurer du ønsker uten at det koster deg noe som helst.

For å kunne få koden som gir deg gratis tilgang må du registrere deg på Nettavisens nye tjeneste Norgespasset.no, som også selvfølgelig nok er helt gratis. Etter at du har registrert deg trenger du kun å trykke på en knapp og en e-post med kode og instruksjoner vil dukke opp i din innboks.

Slik gjør du det:

  • Logg inn på Norgespasset
  • Velg [ Alle tilbud ] i toppmenyen, og klikk på lenken «Spill norges største dataspill gratis»
  • Trykk på knappen [ Bestill ]

Klikk her for å lese mer

(Du kan selvfølgelig også prøve alle de andre tilbudene du får)

PS! Dette er ikke noe tull med at bare noen få får muligheten. Vi har foreløpig 5000 koder å gi bort, og Funcom har lovet flere hvis vi går tomme. Løp, og vel - ikke kjøp, siden det er gratis.