RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spill for deg som er gammel nok

Sist oppdatert:
Er ikke lysegrønne søte kaniner som hopper helt din greie? Her er spillene for deg som liker den litt rolige delen av spilverdenen. Spill for deg som er gammel nok.

Leser man et gjennomsnittlig spillblad eller kommer over en eller annen anmeldelse skulle man tro at poenget med de fleste spill er at ting skal hoppe raskest mulig rundt omkring. Faktum er at det lages svært mange gode spill for deg som liker å bruke bittelitt lenger tid på tingene, og som ikke har konsentrasjonsevenene til en gjennomsnittlig fireåring. Her er spillene for deg som er gammel nok.

URU: Path of the Shell (PC)

Dette spillet er foreløpig ikke gitt ut i Norge, men er på vei. Folkene bak har tidligere gitt deg Myst. Dette er faktisk det tredje URU som kommer, så hvis du ikke finner det i butikkene her kan du prøve Amazon i USA. Dette er så absolutt et spill for deg som synes kryssord er barnemat og som knekker de vanskeligste nøttene raskere enn folk flest klarer å stave "Oslo." I tillegg er det utrolig vakkert.

Syberia II (PC)

Vi var ganske slemme mot Syberia i vår anmeldelse i Spillsonen, men faktum er at det er et koselig lite spill. Om enn noe tregt. For deg som liker det slik, er dette gode saker.

Soldiers: Heroes of World War II (PC)

Et spill i sjangeren til Command & Conquer som er ekstra godt fordi det oppfyller mange gamle fantasier om 2.verdenskrig. Du kan begynne å plystre sangen fra "Kanonene på Navarone" nå.

Champions of Norrath (PS2)

Din sønns Playstation 2, eller for den sakens skyld din egen, kan nå også brukes som et beroligende middel. Ikke det at dette spillet er kjedelig - men det er glitrende upretensiøst og enkelt å sette seg ned med.

Sudeki (X-box)

Okei, så er spillet mer utseende enn innhold - likevel er dette bra nok utseende til at det holder. Et rollespill som lar deg noen ganger bli litt for frustrert, men vi lar det gå.

Thief 3 (PC, X-BOX)

Tyven, tyven, skal du hete. Liker du å snike deg rundt, er dette et godt valg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere