RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spill golf hjemme i stua

Sist oppdatert:
Stadig flere spiller golf både på ordentlige golfbaner og på diverse dataspill. Nå kan du også ta utfordringen videre til stuebordet i et nytt golfbordspill.

Det nye bordspillet har fått navnet ”Home Golf” og ble lansert i midten av oktober. Spillet er designet som et autentisk spill i den grad det er mulig, og spillerne kan spille på en 9-hulls golfbane med par 3, 4 og 5 hull, skriver Time2Play i en pressemelding.

Dyktigheten avgjør
Før hvert slag velger du jern, retning og svinghastighet. Det endelige slaget avhenger ikke av tilfeldige terningkast. Man slår til ballen med fire forskjellig spillere og hver av disse har ulike egenskaper, driver, et 5-jern, en pitching wedge og en putter.

Spillereglene er utarbeidet i samarbeid med Dansk Golf Union.

- Det autentiske element er meget vellykket. Nybegynnere kan lære mer om hvordan man spiller på en golfbane mens de mer erfarne kan feire antall birdies og holde formen ved like inntil sesongen starter igjen. Man kan nesten merke adrenalinet fra Europa Touren snike seg over sofabordet, sier Anders Hansen, siste års vinner av Volvo PGA Championship.

I Norge får spillet en veiledende pris på kr. 699. Dette inkluderer en 9-hulls bane, spilleveiledning, 4 spillere, baller, scorekort og flyttbare busker, slik at vanskelighetsgraden av spillet hele tiden kan endres.

Vi har enda ikke testet dette spillet selv men kommer nok tilbake med en grundigere vurdering senere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere