*Nettavisen* Nyheter.

Spill gratis på nett

Lek deg gjennom arbeidsdagen ved hjelp av vår lille, fine spillsamling. Helt gratis. Hipp hipp!

18.05.06 12:36

(Womanweb.no): Har du spilt noe morsomt på nettet i det siste? Send en mail til web@Womanweb.no og merk den ”Nettspill”, da vel. Imens kan du jo klikke på en av linkene til nettspillene vi kaster bort tiden vår på om dagen:

Ballhode

Bruk hodet (innsiden) for å få ballen i mål. Om og om igjen. Det er lett i starten, men bare vent. Vi har allerede knust tre skjermer i frustrasjon. Lykke til¿

Ei kule for Mario

Som ei kule fra en pistus flyr du gjennom lufta for å treffe murstein, småmonster og- tataraaam! – Mario og Luigi. Ha, ha, ha. Slemme kula. Men den går fort. Tunga rett i munnen og fingra på piltastene.

Fylle-George

Den amerikanske presidenten er på fylla. Igjen. Du må sørge for at han holder stø kurs og kommer seg til kontoret, eller hvor han nå er på vei. Kanskje til lillebroren sin, som kanskje stiller til presidentvalg ved neste anledning. Hm, kanskje han ikke burde komme frem likevel¿

Kjappis

Utålmodig? Du har dårlig konsentrasjon? Kan ikke bli raskt nok ferdig med å lese denne setningen? Får ikke slakket ned hjernevirksomheten? Vel, da er du heldig, mann. Firesekundersspill neste!

Nettsex

Dette er et spill, men samtidig ikke. Inviter typen, og ha interaktiv cybersex med hjelp av flashanimasjon som ikke legger fingre mellom. Bonuspoeng for nedtelling til orgasme for synkronisering, selvsagt.

Les også:

Flere gratis spill

Morsomme videoer

Bli med i klubben!

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.