*Nettavisen* Nyheter.

Spill med sterke historier: Dragon Age: Origins

Rollespill | PC, PS3, Xbox 360 | Bioware

29.03.10 13:05

Les anmeldelsene:
«Dragon Age: Origins» (PC)
«Dragon Age: Origins» (Konsoll)

Da rollespillsupernerd Pål Nisja våknet etter overdosen med «Dragon Age: Origins» proklamerte han at alle hans tidligere terningkast seks ble nedjustert til fem for å yte sekseren til Biowares siste rollespill rettferdighet.

Rollespill er tradisjonelt sterke på historie, men det er samtidig slik at vi ikke vil avsløre for mye - for ikke å ødelegge opplevelsen for deg som ikke har spilt «Dragon Age» ennå. Men vi kan si følgende:

Historien foregår i et fantasirikt kongedømme hvor man tidligere har kjempet mot «Darkspawn.» Bakgrunnen for disse får du i åpningssekvensen. Noen magikere lekte en gang litt for mye med ilden og ble påvirket av en demon. Det førte til at de ble hjernedøde slaver med en ekstrem blodtørstighet.

En allianse av alver, dverger og mennesker prøvde å kjempe mot ondskapen, men klarte ikke å stå imot før «Grey Wardens» dukket opp. Litt etter litt forsvant ondskapen, men er nå tilbake. Problemet er bare at alliansen som kan stå imot er i ruiner, og ingen lenger respekterer de grå beskytterne.

Klikk på ikonene nedenfor får å lese om spillene:

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.