*Nettavisen* Nyheter.

Spill med sterke historier: Heavy Rain

Actionthriller | Playstation 3 | Quantic Dream

29.03.10 12:56

Anmeldelse «Heavy Rain»

«Heavy Rain» er et spill fra de samme menneskene som stod bak «Fahrenheit». Interaktiv film er stikkordet. Gjennom fire forskjellige figurer - FBI-agenten Norman Jayden, journalisten Madison Paige, privatetterforskeren Scott Shelby og arkitekten, faren og offeret Ethan Mars - skal du finne seriemorderen «origamimorderen».

«Heavy Rain» er ikke et vanlig spill, og fortellerteknikken er hva som gjør spillet unikt, godt hjulpet av en god grafikk med svært livaktige ansiktsanimasjoner og gode skuespillere. Musikken holder også samme klasse og stemmeskuespillet er utrolig.

Gjennom hele spillet må du foreta valg på figurens vegne, og i stressede sitasjoner blir valgende vanskeligere og se. Det blir med andre ord lettere å gjøre feil, som kan få fatale følger. Dør en av figurene, skrives denne ut av historien.

«Heavy Rain» er spennende, engasjerende, interessant, lekkert, voksent, nyskapende og stort. På tross av enkelte feil - liker du gode historier og har lyst til å oppleve noe nytt, løp og kjøp.

Klikk på ikonene nedenfor får å lese om spillene:

HTML EMBED

Se gameplay fra «Heavy Rain»:
(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag