RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spill Prince of Persia på mobilen

Sist oppdatert:
Du kan få «Prince of Persia - The Sands of Time» som premiumspill til mobilen. Her er Spillsonens dom.

Utviklerteamet Gameloft har gjort noen eksklusive avtaler og har laget mobilspill av flere kjente suksesser som «Splinter Cell », «XIII», «Rainbow Six», «Prince of Persia» og «Rayman 3».

Vi har allerede anmeldt «Splinter Cell - Pandora Tomorrow» og her er anmeldelsen av «Prince of Persia - The Sands of Time».

«Prince of Persia» er Commodore 64-versjonen av den vanvittig populære konsollversjonen.

Som med «Splinter Cell» funker spillet veldig bra, har nok av finesser som kreves i et premiumspill, god spillbarhet og er underholdende.

Etter hvert som du får flere og flere evner får du et mini-gledesrus hver gang du mestrer et par dobbelthopp kombinert med litt veggløping før du plasser 2 kjappe sverghugg i et sandmonster og avslutter det hele med et stikk i hjertet med dolken din.

Det høres ikke ut som et vanlig mobilspill, tenker du. Og det stemmer. «Prince of Persia» er faktisk et premiumspill som holder hva det lover.

Jeg testet spillet på en Sony Ericsson Z600 med en kontroller som ekstrautstyr. Dessverre er ikke spillet konfigurert for kontrolleren på annen måte enn at enkelte tall-knapper på telefonen tilsvarer kontrollens A-, B-, C- og D-knapper.

Det betyr at du må klikke oppover på gamepaden fremfor en knapp for å hoppe.

Spillet er ikke kjempelangt, men inneholder 8 nivåer i 3 ulike verdener. Grafikken er god, og spillet oppfører seg eksemplarisk.

Helt klart verdt femtilappen.

Spillet er testet på en Sony Ericsson Z600 med ekstra kontroller og lastet ned fra wap.telenormobil.no.

Annonse:
Du finner alle javaspillene du trenger på www.micromania.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere