*Nettavisen* Nyheter.

Spillbilder fra REVOLUTION

Det amerikanske spillmagasinet Game Informer har de første bildene fra et skytespill til Nintendo Revolution.

10.04.06 10:55

(Spillmagasinet): Ubisoft utvikler skytespillet «Red Steel» til Nintendos nye konsoll med kodenavn Revolution.

Spillbladet Game Informer publiserer de første bildene fra spillet i sitt neste nummer, men skannede bilder fra spillet er allerede lagt ut på nettet (rull litt ned på siden).

Game Informer selv bekrefter den elleve sider langer artikkelen på sine nettsider, og skriver «se opp for massive skjermbilder side om side med bilder av spillere som faktisk demonstrerer hva du skal gjøre med Revolution-kontrolleren».

«Red Steel» ser ut til å være et førstepersons skytespill som kontrolleres ved hjelp av den trådløse fjernkontrolleren, som etter alt å dømme utgjør revolusjonen i Revolution.

Les også: - Revolution ypperlig for skytespill.

Legg blant annet merke til hvordan pisolen i skjermbildene er tiltet på samme måte som spilleren holder fjernkontrolleren.

Grafikken på de skannede bildene ser heller ikke ille ut til tross for de moderate tekniske spesifikasjonene som hittil er rapportert om Nintendo Revolution, men det er naturligvis vanskelig å avgjøre ut ifra det materialet som er tilgjengelig.

Ubisoft har tidligere laget spill som «Prince of Persia», «Far Cry Instincts», Ghost Recon» og ikke minst «Splinter Cell». Det er herved lov å begynne å glede seg vilt og hemningsløst.

Forvent mye mer informasjon om Nintendo Revolution under årets gigantmesse for verdens spillentusiaster, E3 i Los Angeles, i begynnelsen av mai.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag