RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spillene dama di hater

Sist oppdatert:
Planer om å kjøpe digitale gleder til kjæresten? Les dette først.

(Spill): Flere og flere jenter spiller dataspill og da kan det være fristende å gi kjæresten en gave som også kommer deg til gode. Det er likevel mange feller å gå i for en enkel mann på jakt etter digital underholdning til sin kvinne.

Her peker vi ut retningslinjene som redder deg fra de verste blunderne.

Treningsspill

Med mindre «Wii Fit», «EyeToy: Kinetic» eller andre lignende treningsspill er noe dama di spesifikt har ønsket seg, så vil en slik gave være det samme som å si «jeg synes du er feit». Og alle som har forvillet seg inn i slike diskusjoner med kjæresten gjør det neppe om igjen. Be henne heller ut på en romantisk middag. Eller ha mer sex.

Hjernetrimspill

Det er bedre med hjernetrimspill enn treningsspill, men de kan likevel ikke anbefales. Selv om du har de beste intensjoner, som å kutte ned på tiden hun prater, kan øvelser for hjernen signalisere at du synes det trekker litt mellom ørene hennes. Spander heller enn god fiskemiddag, det er tross alt den ekte hjerneføden.

Matlagingsspill

Ja, de finnes. Og som med trenings- og hjernetrimmspillene bør dette være noe dama di ønsker seg før du punger ut 500 kroner. Kvinner flest analyserer ting til det uendelige og ingenting kan bare være enkelt og ukomplisert. Gir du henne noe så sært som et matlagingsspill uoppfordret, sier du rett og slett at hun ikke kan lage mat.

Voldelige spill

Ser du på hvilke spill de fleste jenter liker, vil eventyrspill og simulatorer gå igjen. Kvinner ønsker seg gjerne hyggelig spill med en god og forståelig historie eller «stelle og pusle»-spill hvor den minste lille detalj kan utforskes (les: kontrolleres). De blodsprutende voldsorgiene du ønsker deg, faller ikke inn i denne kategorien. Skjønner?

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Erotiske spill

Dersom kjæresten din liker pisker, kjettinger, litervis med pisket krem og enda mindre følelser enn i en normal pornofilm, så kjøp et erotisk spill. Sjansen er, imidlertid, ørliten. Om hun derimot ikke har så mye til over for verken spill eller sex på film så kan denne gaven hjelpe til med løse den tyngende kjettingen mellom deg og henne.

Sportsspill

Spretter kjæresten din ølkorker om kapp med deg til tippekampen på lørdag, så gratulere med å ha funnet verdens beste kjæreste. Hater hun fotball så sier det seg selv av «FIFA 09» ikke er den gaven hun vil sette mest pris på. I samme rennet kan vi nevne alle andre spill du egentlig har lyst på. Som med det drøyeste undertøyet du finner på kondomeriet, det er ikke egentlig for henne, ikke sant?

Kilde: Gamedaily.com

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere