RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spiller i Vallhall lørdag

Sist oppdatert:
Vålerenga møter Moelven til årets første treningskamp lørdag 15.30.

- Vi stiller et veldig ungt lag i og med at åtte juniorspillere er med a-laget til Beitostølen i helga, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no før VIF-juniorenes sesongpremiere lørdag.

- Vi trenger en gjennomkjøring før Color Line Cup som starter til uka, derfor innleder vi treningskamp-sesongen såpass tidlig.

Motstander er 3. divisjonslaget Moelven.

- Vi synes det er hyggelig å ha Moelven på besøk i Vallhall. Det er stort engasjement rundt fotballen der oppe og de kommer hit med en buss full av supportere. I tillegg er de et robust lag som hevdet seg godt i 3. divisjon i fjor. Vi satser på at det blir god motstand for våre unge spillere.

Dessuten har Vålerenga et helt spesielt forhold til Moelvens oppmann.

- Økonomien i Vålerenga var veldig trang på begynnelsen av 2000-tallet. A-laget kjørte buss til allle bortekampene bortsett fra Tromsø. Dette synes han var for ille og spanderte fly tur retur Molde på hele Vålerengas a-lag, forteller Holter som selv måtte steppe inn som midtstopper på a-laget i 2003-sesongen.

I tilsvarende oppgjør i fjor vant Vålerenga 3-2 etter VIF-scoringer av Bardh Shala, Nikolai Djupesland og Anders Lie.

Vålerenga jr – Moelven, Vallhall Arena, lørdag 15.30

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere