Spiller Noor et skittent spill?

Foto: (TV3)

Nettet snører seg sammen rundt 23-åringen på Paradise Hotel. Se video.

12.03.09 10:45

(SIDE2:) Noen vil nok påstå at alle deltakerne på Paradise Hotel sliter med omdømmet, men inne på selve hotellet er det utvilsomt Noor som har vekket mest harme blant sine medgjester.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Jenta som mener hun har «god kontroll på å manipulere mennesker», har kanskje selv havnet i saksa etter onsdagens Pandora-seremoni.

Flere intriger
Deltakerne fikk muligheter til anonymt å stille personlige spørsmål til de andre på hotellet, og resultatet var langt flere intriger og løgner enn før.

Noor, Rune og Ida har fremstått for de andre som en gjeng, selv om forholdet dem imellom også er av den pikante sorten. Ida og Rune har vært sammen i to år, før de slo opp for seks måneder siden. Rune har så siden møtt Noor på diverse fester, og han innrømmet at de har vært på kliner'n flere ganger.

Les mer:Trekantdrama i Paradise Hotel

Selv om Ida vet dette, har hun blitt bestevenner med Noor inne på hotellet, og trekløveren holder seg litt unna resten av deltakerne. Det spørs om det holder hvis Ida finner ut det som alle andre vet, nemlig at Rune og Noor også klinte på deres første dag på hotellet.

- Det blir krøll
Rune på sin side håper Ida aldri finner ut akkurat det.

- Jeg vet jeg kysset Noor i trappa første kvelden vi var her, sukker han i episoden.

- Jeg vet også at jeg ikke hadde likt og sett Ida gjøre det foran meg. Så, jeg bare håper på at det ikke blir noe snakk om det når hun sitter der, for da blir det krøll.

Ida og Rune på premierefesten til Paradise Hotel Foto: Camilla Flaatten (Side2)

De andre på hotellet er overgitte over hvor lite Ida vet, og flere av dem ønsker at hun finner ut hva som foregår.

- Ida skjønner jo ingenting av det som foregår rundt henne. Hun henger hun med Noor, og Noor later som ingenting, samtidig som hun vet hun har klint med eksen til Ida bak ryggen hennes, sier Mats oppgitt til Lene før gjengen samles rundt Pandoras eske.

- Få ut huldra
En som derimot virkelig ikke kan fordra Ida, er Nanna som tror Ida er en person som godt kan stikke noen i ryggen.

- Neste mulighet, uansett om jeg ryker i morgen, så får dere hun der huldra ut, konspirerer hun sammen med Lene.

Les mer: - Loppebitt og puppeinfeksjon

Under spørsmålsrunden senere på kvelden tetner det hele enda mer til, og det kan virke som om Noors spill holder på å slå tilbake mot henne selv. De fleste andre i huset har fått med seg spenningene mellom Noor og Rune, om griller dem om «forholdet».

Løgn, løgn og mere løgn
- Til Rune: Du kjenner Noor fra før. Hvor langt har dere gått fysisk?

Rune vrir seg i stolen og påstår at han og Noor bare har møttes på fest og at de bare er venner.

- Det har ikke vært noe mer enn det egentlig, påstår han mens blant annet Nanna og Lene ser megetsigende på hverandre.

Se åpningen av Pandoras eske her
(artikkelen fortsetter nedenfor)

HTML EMBED
video_embed(12271,1);

Også Yvonne er klar på at dette er bare jug fra Runes side.

- Det svaret om at de ikke hadde gjort noe fysisk, men er bare venner, er bare tull. De har begge innrømmet at de har kysset litt, forteller hun til kameraet etter seansen.

- Ikke til å stole på
Også Noor må svare på om hun er fysisk tiltrukket av Rune.

- Nei, vi har aldri gått så langt. Der har ikke rukket å utvikle seg til fysiske tiltrekning, påstår hun uten spesielt mye overbevisning i stemmen.

- Jeg føler at Noor ikke er til å stole på i det hele tatt. Hun nekter å innrømme flørten med Rune under utspørringen, men har innrømmet over for alle oss at de har klint i hvert fall at par-tre ganger. Da er du bra falsk altså, mener Lene etterpå.

Slaget om Mats
Men der er ikke bare i forhold til Rune og Ida at Noor kanskje har dratt spillet for langt.

- Til Noor: Føler du at du har målrettet stilt Nanna og Lene opp mot hverandre?

Les mer: - Ikke begynn å grine nå

Nanna påstår nemlig at Noor foreslo for henne at hun kanskje burde velge Mats på neste parseremoni, mens hun hadde «tipset» Lene om at Nanna kom til å prøve å stjele Mats, og at hun kanskje burde revurdere det vennskapet.

- Det å sette to folk opp mot hverandre som hun vet kommer godt overens, er kanskje ikke det lureste trekket hun har gjort her inne, sier Nanna.

Noor på sin side nekter for noen form for skittent spill, men med ryktet sitt rimelig frynset etter Rune-løgnene og det at hun er bestis med Ida, men kliner med eksen hennes i hemmelighet, gjør at Noors ord ikke har så mye å si i den store sammenhengen.

- Jeg tror ikke Noor er ærligheten selv, for å si det sånn. Jeg tror nok hun sier det som passer henne best der og da, og prøver å spille veldig uskyldig overfor alle sammen, sier Lene.

Hundre prosent ærlig?
En som derimot fortsatt har troen på Noor er Ida, selv om tilliten kanskje har fått seg en kakk.

- Jeg skjønte jo på Nanna og Lene at de visste mer enn jeg gjorde på det spørsmålet om Rune, for de satt å flirte så jævlig, sier Ida til Noor senere på kvelden.

Les mer: - Skulle gjerne vært sammen med Ida

- Jeg har vært hundre prosent ærlig med deg. Meg og Rune har kysset på fest. Det har ikke skjedd noe mer mellom oss annet enn det som skjedde på fylla. Eller jeg husker ikke, jeg var litt full, ler Noor.

Hvem ryker?
- Men jeg er ikke fysisk tiltrukket av ham på den måten. Spesielt ikke nå når jeg kjenner deg påstår hun og hopper elegant over klineepisoden i trappa første kvelden.

Nå spørs det om noen andre kommer til å informere Ida om den hendelsen, og om Noor i det hele tatt kommer til og overleve parseremonien i kveldens Paradise Hotel...

Se Paradise Hotel på TV3, mandager til torsdager klokken 21.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Paradise Hotel

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag