RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spillfilmer som ikke vil suge

Sist oppdatert:
De fleste filmer basert på spill suger så mye at støvsugere blir misunnelig. Vi har noen forslag som kan rette på det.

Når så du sist en god film basert på et spill? Alone in the Dark? BloodRayne? Mortal Kombat? Mario Bros?

Ja, vi tenkte det. Det skjer ikke veldig ofte. Om du ikke er lobotomert og synes Resident Evil-filmene var geniale.

Vi har derfor, som de gode samaritanere vi er, funnet ut at vi skulle lage en liste over klassiske spill som kan bli like klassiske filmer. Skulle du være manusforfatter og lese dette, bli inspirert og skrive det som blir tidenes kassasuksess forlanger vi bare at du inviterer oss til premierefesten (hint: ha Angelina Jolie i en sentral rolle).

The Last Ninja
Husker du ikke spillet kan du laste det ned her . Ett av de første spillene med glitrende grafikk på Commodore 64 og muligens det første med såkalt isometrisk landskap, eller liksom-3D for deg som liker ikkenerdespråk.

Vårt forslag er som følger: Det er få ninjaer igjen i Japan, keiseren gir ordre om at de siste skal drepes (glem om dette virkelig skjedde...) og samuraier (hehe, se - to kule ting i en film allerede) får oppdraget med å drepe de siste ninjaene som alle befinner seg i det siste ninja-klosteret (tenk deg et kloster langt borte, oppe i et fjell). Selvfølgelig er en ninja borte, la oss si fordi søsteren hans er syk, og når han kommer tilbake er alle ninjaene døde. Utenom den siste, som selvfølgelig i resten av filmen hevner seg på samuraier og keiser, i riktig rekkefølge. Vi foreslår Quentin Tarantino som regissør og Mikael Dudikoff i hovedrollen (ja, det siste var tull). Men Angelina Jolie... ja, det er en fin tvist vet du - det alle tror er en mann er nemlig... Angelina!


Giana Sisters
Filmen basert på Mario Bros var forferdelig utålelig dårlig. Vi mener de to litt mer rampete kopiene i Giana Sisters fortjener et spill. (Husker du det ikke, sjekk her ).

Her er historien grei nok. To meget sexy søstre (la oss si Lindsay Lohan og hmm, tja, hva med Anne Hathaway?) oppdager til sin forferdelse at deres bror er kidnappet (sjekk den politisk korrekte feminist-vinklingen). Kidnapperne er ingen ringere enn den amerikanske stat (se, nå er filmen politisk også), og broren beskyldes for å være spion. De to søstrene må bryte seg inn i Pentagon (ergo kan man få en del hopping og spretting, samt løping - som alle som har sett diverse serier fra strender er viktig). Regissør tror vi bør være Michael Bay, ting bør virkelig sprenges i denne filmen.


Defender of the Crown
Bare tittelen gjør dette til en klassiker. Robin Hood-historien er riktignok fortalt mange ganger, men vi mener den bør fortelles igjen. Husker du dårlig så kan du spille her.

Historien i spillet følger en konge som er venn med herr Hood når han prøver å ta over kongedømmet i England, mange store slagscener og kjærlighet. Dette er enkelt. Hovedrollen må spilles av en ung kjekk fyr, vi foreslår Ewan McGregor og regissør bør være mannen bak Gladiator - Ridley Scott.

Dette var våre tre foreløpige forslag, har du noen? Mail oss.

Bli inspirert her:
Nintendo-spill på nett
Nedlastbare Commodore 64-spill

Under har vi uten spesiell grunn lagt inn ett ekstra bilde av Giana Sister nummer 1:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere